1 tegen 100 en Caroline -hehhhhhhhh- Tensen

Ik ben fan van 1 tegen 100. Ik ben vooral fan van het feit dat ik soms al het antwoord weet voordat de opties in beeld komen, zoals ik bijvoorbeeld al wist te gillen dat onze jarenlange koningshuis-verslaggeefster Maartje van Weegen was. Ik ben best trots als ik dat soort kennis hardop uit kan spreken. Soms weet ik niet zoveel en leer ik er juist wat van. Zo weet ik nu dat de helft van het a4 formaat het a5 formaat is; dat is handig voor als ik ooit een folder moet maken, al denk ik niet dat dat ooit gebeurt. Toch zijn er ook dingen die ik niet zo leuk vind aan 1 tegen 100. Caroline Tensen bijvoorbeeld.

Het hoort een beetje bij het programma, wat geheel in dienst staat van de Postcode Loterij; de tranentrekkende filmpjes tussendoor. Bijvoorbeeld over vrouwenbesnijdenis, wat helemaal niet zo’n leuk onderwerp is. Dat vind Caroline ook. Caroline benadrukt dat dan graag, door achter iedere zin die ze tegen haar kandidaat uitspreekt een langgerekte “hehhhhhhhhhhhhhh” te plakken. Dat ziet er ongeveer zo uit;
Caroline: “nou, dat was niet zo’n leuk filmpje hehhhhhhhhhhhhhh”
Kandidaat: “nee, inderdaad”
Caroline: “ongelooflijk dat dat nog gebeurt, hehhhhhhhhhhhhh”
Kandidaat: “nou inderdaad”
Caroline: “nou, we gaan nu gewoon lekker door, hehhhhhhhhhhhhhhh”

Nu kan ik me niet voorstellen dat ik de enige ben die zich kapot irriteert aan haar uithalen, als ware ze net van de Amsterdamse vismarkt is getrokken. Sterker nog, ik denk dat iedereen en speciaal de kandidaten die al drie dagen gevangen zitten met Caroline dit ook doen. Dat weten ze heus wel bij de Postcode Loterij. Een ander opmerkelijk gegeven aan 1 tegen 100 is namelijk dat er nooit iemand wint. Nooit. En ik ben er heilig van overtuigd dat daar maar één goede reden voor is; die mensen willen niet meer. De kandidaten willen na een halfuur Caroline haar ge-hehhhhhhhhhhhh naast zich maar één ding, en dat is zo snel mogelijk die studio verlaten om zichzelf in de eerste de beste rivier te storten, met stenen aan het been. De makers weten dit, Caroline weet dit, en vanaf vandaag jij en ik ook.

Ooit wil ik ook meedoen. Ooit wil ik daar staan, naast Caroline, om samen te keuvelen over vrouwenbesnijdenis en dat dat niet zo leuk is. Maar pas als alles eerlijk verloopt.
Beste makers, het spel is uit, we hebben jullie door; aankomende zondag verwacht ik een winnaar.

Follow my blog with Bloglovin

8 gedachten over “1 tegen 100 en Caroline -hehhhhhhhh- Tensen

  1. Pingback: ivermect 125 mg
  2. Pingback: an stromectol

Reacties zijn gesloten.