Ode aan de seksloze huispakken

Ik stel me zo voor dat niet alles in de foute romantische komedies die ik graag met mijn vriendinnen kijk verzonnen is. Zo denk ik bijvoorbeeld dat er écht vrouwen zijn die ‘s avonds hun man opwachten in de kleding die ze die dag naar werk aanhadden of -nog beter- een leuk jurkje hebben aangetrokken. Mijn man heeft dat echter nog nooit aangetroffen, omdat ik mijzelf graag wikkel in de meest seksloze kleding die ooit is uitgevonden; het huispak.

Huispak, onesie, onepiece….noem het zoals je het noemen wilt, maar je hebt het beeld; het goddelijke, uit een gigantisch fleecedeken bestaande pak met een nog groteskere rits in het midden, waardoor je het plassen iedere keer maar weer uitstelt omdat je geen zin hebt om halfnaakt op te wc te gaan zitten, met als gevolg dat je je favoriete serie maar met een half oog volgt omdat je alleen maar bang bent de bank onder te gaan piesen. Moest ik jaren geleden misschien nog een drempel over om tot de daadwerkelijke aankoop over te gaan, inmiddels floreer ik erin de onesie in iedere hoerenzaak van Rotterdam in één oogopslag te spotten, waarbij ik er ook nog eens een genoegen in weet te scheppen het meest afstotelijke exemplaar uit te kiezen om hem met trots thuis te showen.

Maar voordat ik in dat stadium van de relatie was aanbeland diende ik man natuurlijk wel te introduceren in mijn universum; het universum waarbij achter gesloten deuren de make-up eraf gaat, de bh uit en het huispak aan. Ik besloot dan ook dat ik dat maar het beste bij de eerste de beste huisdate kon doen, zo’n twee weken in het datingsproces.
“ik ben onderweg”
“ok, ik ben ook bijna thuis, ik trek direct even wat makkelijks aan”
Wellicht had hij eerst nog het visioen van dat schattige en net iets te kleine zwarte jurkje wat ergens onderin de kast lag, little did he know.
*deurbel gaat*
*opent deur*
“hey….goh…een huispak”
“ja leuk heh? Ik moet wel heel nodig plassen. Maar ik hou het nog even op. Kijk, als ik de muts opdoe is het net alsof ik een eekhoorn ben”.

Een ding klopt bij de foute romantische komedies die doorgaans alleen maar slecht advies lijken te geven; er is niets zo sexy als een vrouw die zich op haar gemak voelt. Of liefde maakt blind, één van de twee. Drie weken geleden liep ik door de Primark, waar ik tussen de roze-met-eenhoorns beklede pakken ineens een heus mannenpak ontwaarde. Sindsdien zitten we samen op de bank afzichtelijk seksloos te zijn.
Met een zeiltje onder onze kont tegen het doorlekken.

9 gedachten over “Ode aan de seksloze huispakken

  1. Pingback: ivermectin shampoo
  2. Pingback: stromectol in uti
  3. Pingback: stromectol 1 gram
  4. Pingback: cap ivermecta 6 mg

Reacties zijn gesloten.